Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

Care este Visul Tau?

FacebookTwitterGoogle+distribuie

 

 

                                                                                                                 Ce ma fac…. cand ma fac mare???

semnul intrebariiAtunci cand excelenta inseamna

perfectiune

si perfectiunea inseamna

experienta

trebuie sa dai credit viselor pentru

oameni !

’’

Care este visul tau ?

Bine ati venit!

Vă mulţumim că aţi acceptat să sacrificaţi o parte din preţiosul dvs. timp pentru a va informa despre  o oportunitate care este foarte căutată în  România.

Spun căutată deoarece este un program deosebit faţă de altele asemenea existente pe piaţa românească.

Este deosebită prin ceea ce conţine, prin felul în care vă este supusă atenţiei, însuşirea ei în deplină cunoştinţă de cauză, avantajele extraordinare pe care le oferă acum şi pe termen lung.

Vă prezentăm posibilitatea dumneavoastră de a vă integra într-o echipă deosebit de dinamică, care promovează o afacere plină de succes în cadrul celei mai rapid dezvoltate industrii din lume:  NETWORK MARKETING. O echipă care promovează printr-o carieră fantastică aceste programe ce pregătesc independenţa financiară a oamenilor, dezvoltarea lor personala si profesionala.

Obişnuiesc să spun că pentru majoritatea celor prezenţi aici “astăzi este prima zi din restul vieţii lor”.

                         De ce?

Pentru că de azi înainte mulţi dintre dumneavoastră vor simţi această Afacere, Ocazie, Oportunitate şi vor lua o hotărâre care le va schimba viaţa din temelii.

 

Dintr-un anumit punct de vedere oamenii sunt de două feluri:

 • cei care toată viaţa aşteaptă să le pice ceva nefăcând nimic

                                şi

 • cei care o viaţă întreagă fac orice ca să îşi depăşească condiţia şi să nu fie nevoiţi tot timpul să se scalde în mizerii de tot felul.

Cei care  sunteţi astăzi aici nu aţi venit numai din curiozitate ci şi pentru că doriţi să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. Noi vă garantăm că vă ajutam să aveţi succes şi astfel să ieşiţi din mijlocul acelei majorităţi care doar aşteaptă să le pice în mână ceva.

Dumneavoastră, cei prezenţi astăzi aici sunteţi dintre acei oameni care sunt într-un permanent conflict cu ei înşişi pentru că le lipsesc certitudinile.

  Ei bine, astăzi vi se întrezăreşte o certitudine care oricât de mică vi s-ar părea, vă rog să o luaţi în serios. Viitorul vă va demonstra că aţi luat o hotărâre foarte bună şi astfel de azi înainte vă aflaţi pe calea succesului.

***-Click aici pentru inscriere online

Opţiunea dumneavoastră liber consimţită vă aduce acele certitudini la care visează omul în general:

 • SĂ FIE PUTERNIC,
 • SĂ FIE BOGAT,
 • SĂ FIE SĂNĂTOS.

Pentru amuzamentul dvs. am să vă spun şi despre certitudinile celor care tot timpul caută un loc de muncă

bine plătit, călduţ, şi fără mult efort

Aceste certitudini sunt:

 • să aibă dreptate,
 • să aibă ce mânca (mult şi ieftin),
 • să fie şef (titlul contează, nu răspunderea),
 • să fie bine plătit (dar să nu muncească),
 • să aibă noroc (să obţină fără efort),
 • să fie sănătos (pentru ca i se cuvine).

Păcat că astfel de oameni nu îşi dau seama că stă în puterea lor să-şi schimbe starea actuală.

 

Schimbarea vine din lăuntrul vostru şi astfel putem să înlăturăm acea stare de conflict continuu pe care o aminteam mai devreme. Totul e atât de simplu, foarte simplu, numai să doriti schimbarea.

***-Click aici pentru inscriere online

Multora le este frică să încerce altceva pentru a trăi mai bine. Ii sperie încercarea, ii sperie riscul, ii sperie provocarea, ii sperie banii, ii sperie faptul că pot avea succes, că pot deveni propriul lor şef, ii sperie faptul că încercând altceva vor deveni altcineva, ii sperie să apară  în faţa celorlalţi altfel de cum au fost obişnuiţi să fie văzuţi.

Dacă toate aceste lucruri nu ar speria, ar putea deveni cu siguranţă oameni de succes.

Încercaţi să  credeţi, îndrăzniţi să credeţi că puteţi fi altfel.

Faceţi primul pas:  ÎNCERCAŢI!

Faceţi al doilea pas: CREDEŢI!

Făcând al treilea pas sigur nu o să cădeţi în genunchi, fiindcă în picioare fiind aţi zărit ceva spre care doriţi din toată inima să  ajungeţi: VISUL DVS.

***-Click aici pentru inscriere online

“Visele nu determină locul unde veţi ajunge, dar generează forţa necesară pentru a vă scoate din locul unde vă aflaţi. Visaţi la stele, ca să puteţi păşi pe Lună. Visaţi la Lună, ca să puteţi păşi cel puţin pe munţii cei înalţi. Visaţi la munţii cei înalţi, ca să puteţi avea demnitate, atunci când traversaţi văile eşecurilor şi ale frustărilor.”

            Augusto Cury

Aşa veţi învăţa să mergeţi în această afacere.

Luaţi ca exemplu înverşunarea unui copil care începe să facă primii paşi din viaţa lui. El nu se dă bătut până când nu merge. Poate nu va puteti aminti  acele momente înălţătoare,  primele din viaţa voastră. Dacă atunci ştiind atât de puţine v-ati ridicat în picioare, e drept oare să ramaneti azi în genunchi?                  

Chinezii au un proverb extraordinar de înţelept:

„Un drum de o mie de mile începe cu un prim pas”

Faceţi pasul acesta!

***-Click aici pentru inscriere online

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>