Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

Viziunea noastra

FacebookTwitterGoogle+distribuie

Ceea ce ne-am propus este sa va transmitem experienta noastra, experienta oamenilor de succes si a celor care au teluri inalte si cunosc reteta pentru a le realiza. Pentru aceasta am creat  sistemul MAGIC TEAM care imbina dezvoltarea personala a fiecaruia cu dezvoltarea profesionala.

***-Click aici pentru inscriere online

MAGIC TEAM va permite sa va finantati propria educatie si sa aveti in acelasi timp o importanta sursa de venit.Totodata MAGIC TEAM va permite sa recomandati aceste resurse si persoanelor din jurul dvs care astfel pot beneficia la randul lor de aceleasi avantaje pe care le accesati dvs. Totul se poate realiza printr-o simpla recomandare, o recomandare venita de la o persoana de incredere, da la un bun prieten, o recomandare  ce poate determina luarea unei decizii intelepte chiar acum.

***-Click aici pentru inscriere online

In esenta, fiecare dintre voi poate deveni un membru al MAGIC TEAM structura de marketing care consuma produsele si serviciile oferite de noi, prin intermediul partenerilor nostri, si care recomanda si altor persoane sa faca acelasi lucru rezultand astfel pe langa un venit ACTIV si un venit PASIV.

***-Click aici pentru inscriere online

Gama de produse si servicii  pe care le putem oferi prin MAGIC TEAM este foarte variata si este impartita pe mai multe clase. Acestea pot fi accesate in functie de nivelul pe care se afla fiecare persoana inscrisa in sistemul MAGIC TEAM.

***-Click aici pentru inscriere online

Aceste clase sunt structurate in:

Clasa A:  este prima clasa de produse si servicii pe care o puteti accesa chiar de la inscriere, clasa ce contine produse destinate educatiei fiecarei persoane, produse pe care le numim si produse destinate DEZVOLTARII PERSONALE. Aceasta clasa cuprinde carti, produse folosite in sistemul de coaching, workshop-uri, seminarii, conferinte organizate de compania noastra dar si de companii partenere.

Clasa B: este  clasa de produse si servicii financiare si contine produse destinate persoanelor interesate de investitii si siguranta acestora.

Clasa C: este clasa de produse si servicii destinate imobilelor si spatiului in care ne desfasuram activitatea si contine o gama variata de produse si servicii  incepand de la materialele necesare  si pana la realizarea constructiilor.

Clasa D: este clasa de produse si servicii destinate sanatatii si contine atat produsele si serviciile clinicilor partenere cat si produse si servicii destinate calitatii hranei, apei si aerului necesare vietii sanatoase.

Clasa E: este clasa de produse si servicii destinate stilului vestimentar si aspectului personal.

Clasa F: este clasa de produse si servicii destinate timpului liber si vacantelor.

Ceea ce ne-am propus este  ca prin sistemul MAGIC TEAM sa aveti acces la cele mai bune produse si servicii de care puteti beneficia atat dvs cat si partenerii dvs.

***-Click aici pentru inscriere online

Deoarece consideram ca DEZVOLTAREA PERSONALA sta la baza oricarei actiuni, pentru inceput ne-am propus sa gasim liderii de care avem nevoie pentru formarea echipelor din Clasa A de produse si servicii. Ulterior avand deja baza formata vom accesa si celelalte clase astfel incat pana la sfarsitul anului urmator sa putem acoperi toate clasele si domeniile necesare vietii.

***-Click aici pentru inscriere online

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>