Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

Despre Eu

FacebookTwitterGoogle+distribuie

foto adinaDespre EU (cu propriile cuvinte):

Numele meu este Magdalena Adina, dar toata lumea imi spune Adina. Cand eram copil vroiam sa mi se spuna Magdalena pentru ca asa se numea fata tovarasei educatoare… In timp am invatat sa FIU, am invatat ca EU sunt EU si ca imi place numele meu Adina.
De profesie sunt inginer chimist dar nu am lucrat in acest domeniu nici macar un minut! Timpul petrecut in acest domeniu a fost cel din liceu si din perioada facultatii. Drumul vietii m-a dus spre alte domenii, experiente si noi provocari.
Am experimentat astfel cum este sa fi intr-un domeniu rigid cum este cel al apararii. Mai tarziu am invatat cum este sa fi cel ce ii invata pe ceilalti indiferent de varsta la care ei invatau, iar mai apoi am facut cunostinta cu asigurarile. Astfel am ajuns in contact cu foarte multi oameni. Asta e ceva ce mi-a placut sa fac si am facut treaba buna in asigurari. Timp de 16 ani am urmat o cariera frumoasa incepand de la agent pana la conducerea executiva. Am facut-o cu pasiune si nici nu simteam ca muncesc, parea ca ma joc tot timpul, pentru ca asta se intampla cand iti place ceea ce faci, nu-i asa?
Aici am invatat ca cel mai important element din Univers este OMUL. Am invatat ca fiecare dintre noi are ceva bun in interior, fiecare avem acel ceva pe care il daruim mai departe.
Aici am descoperit ca daca ar fi sa aleg un cuvant care ma caracterizeaza acesta este cuvantul OAMENI.
In 2003 am participat la primul curs de autocunoastere si dezvoltare personala Landmark Forum. Acesta a fost momentul in care viata mea s-a schimbat. Atunci am descoperit cum transformarea mea in A FI ii transforma, misca si inspira pe cei din jurul meu. Aici am aflat cine sunt EU: eu sunt posibilitatea de a fi dragoste si iubire neconditionata si un stand pentru pasiune in viata oamenilor.
Aici am invatat ca unul din marile secrete ale succesului este acela de a darui. Si am inceput sa daruiesc oamenilor din cine sunt eu.
Un altul este acela de a accepta oamenii asa cum sunt dar mai ales asa cum NU sunt. Am invatat ca nu este necesar sa consum energia mea pentru a-i schimba pe cei de langa mine. Pot folosi aceasta energie pentru alte provocari ale vietii.
Am ramas in educatia dezvoltarii personale si am aplicat tot ce am invatat in toate domeniile din viata mea, si am inceput sa practic coaching-ul. Iar pentru a intelege si mai bine cum functioneaza MINTEA UMANA mi-am schimbat profesia in cea de Psiholog.
Si ce poate fi mai fascinant decat MINTEA UMANA? Asa ca, am mers mai departe. Mi-am facut formarea in Psihoterapie Ericksoniana.
Am stiut din acel moment ca pot ajuta oamenii sa devina cine vroiau ei sa devina, sa-i invat sa-si foloseasca puterea pe care o au si sa le arat, nu numai ce sa faca pentru a trai viata pe care o doresc, ci si mai important, CUM sa faca asta.
Omul de la care am invatat cum sa ajung cu adevarat la mintea subconstienta si sa lucrez cu ea in asa fel incat sa obtin cele mai bune rezultate cu clientii mei a fost Milton Erickson, ale carui metode le-am invatat cu ajutorul profesorului Ion Dafinoiu. Aici am aflat practic ce poate sa faca MINTEA UMANA, despre puterea infinita care exista in fiecare dintre noi si cum s-o folosim. Aici am gasit o noua lume care astepta sa fie descoperita dintr-o noua perspectiva. Am inceput sa aud lucruri pe care oamenii le spun si de care nu fusesem constienta inainte. Am inceput sa observ lucruri la care nu fusesem niciodata atenta inainte.
Am inceput sa practic psihoterapia folosind hipnoza clinica. De atunci am influentat si schimbat in bine viata multor oameni carora le-am daruit din cine sunt eu si care mi-au daruit din cine sunt ei. Multumesc ca i-am intalnit in viata mea!
Si pentru a va ajuta sa deveniti tot ce puteti fi am decis sa va invit in lumea lui Ce Ma Fac Cand Ma Fac Mare?!?

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>