DILEMA UNUI BOBOC DE RATA

FacebookTwitterGoogle+distribuie

swanfish                            DILEMA UNUI BOBOC DE RATA

A fost odata un satuc mic de munte. Si a fost odata un boboc de rata in acel satuc.

Era un boboc ca toti ceilalti boboci, adica nu se remarca in vreun fel. Insa acest boboc a avut nesansa… sau poate sansa, sa vina pe lume intr-o ograda plina de ”oratanii care  de care mai neobisnuite.

Nici nu a apucat sa vada prea bine lumina zilei ca aceste ”oratanii” i-au si pus prima piedica si i-au dat primul sut peste codita… Au urmat apoi nenumarate piedici si nenumarate suturi… Asa ca bobocul nostru nu se simtea deloc bine in acea ograda. Uneori insa, reusea sa se strecoare printre stinghiile din gard, iesea din ograda si se simtea taaare bine. Erau singurele lui momente de fericire. Insa de fiecare data era nevoit sa revina in ograda. Avea un vis:  sa zboare, sa aiba putere in aripi si sa zboare departe de acea ograda. Stia ca undeva, in lume, va gasi un loc unde va fi fericit.

Intr-o buna zi, iesind din ograda, bobocul de rata a gasit un pestisor pe malul lacului, pe uscat.Pestisorul, cu ultimele puteri, l-a rugat sa il ajute sa intre in apa si sa ii salveze viata in acest fel. Bobocul de rata, desi crescut printre ”oratanii”, a fost cuprins de mila si a salvat pestisorul. El nu stia ca era vorba chiar de pestisorul auriu…

Si acest pestisor auriu s-a oferit sa-i indeplineasca o dorinta, un vis. Astfel, bobocul nostru a ajuns sa aiba o dilema: sa-si indeplineasca visul sau sa ramana ceea ce a fost si pana acum? Sa fie fericit sau sa se chinuie in continuare? Sa riste sau sa ramana in locul pe care il cunoaste? Sa ia viata de la capat sau sa continue de unde a ramas?

Voi ce ati face in locul lui?

 

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Citește articolul precedent:
Principiul Narcisei Galbene

                       Gradina cu narcise… Fiica mea mi-a telefonat de mai multe ori sa-mi spuna: " -Mama, trebuie sa vii sa...

Închide