Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

Eveniment Afacerile sunt Oamenii

FacebookTwitterGoogle+distribuie

Captură

Buna ziua,

Avem placerea de a va invita la primul eveniment  – AFACERILE SUNT OAMENII – din 2014 .

Scopul evenimentelor – AFACERILE SUNT OAMENII – este de a cunoaste omul din spatele cartii de vizita.

Totodata ne-am propus ca prin participarea la evenimentele – AFACERILE SUNT OAMENII – sa realizam un networking vazut altfel, prin discutiile individuale intre participantii la evenimente in cadrul sesiunilor speciale de networking.

In cadrul evenimentelor – AFACERILE SUNT OAMENII – am inclus exercitii practice necesare dezvoltarii afacerilor dvs., exercitii conduse de invitatii nostri speciali.

Programul evenimentului AFACERILE SUNT OAMENII:

16.30 – 17.00 : Inregistrarea participantilor si networking,

17.00 – 17.15 : Adina Radu – Introducere si prezentare agenda eveniment,

17.15 – 18.45 : Sesiune speciala networking, 18.45 – 19.15 :. Coffee break,

19.15 – 20.15 : Ramona Lacatus – exercitiul de coaching The Brain Walk® 20.15 – 20.45 : Sesiune speciala networking,

20.45 – 21.15: Tombola, 21.15 – 21.30 : Adina Radu – prezentare & inscriere editia 3.

Investitie:

– participant 80 lei – click aici pentru plata online

– cu doar 50 lei in plus fata de taxa de participare poti face prezentarea “Afacerea Mea in 60 de secunde” – click aici pentru plata online

– partener/sponsor vom discuta cu fiecare in parte taxa de participare

Unde? Hotel Siqua **** http://www.hotelsiqua.ro/

Cand?

Atentionare!

Intrucat vremea a fost neprielnica deplasarilor va vom anunta noua data a evenimentului!

Persoanele deja inscrise vor fi contactate personal, iar bonusurile sunt valabile începând cu 1 februarie.

Bonus Special: 1. Persoanele care se inscriu pana in data de                             beneficiaza de un voucher cadou care consta intr-o ecografie abdominala impreuna cu un consult medical gratuit la Clinica SIKA MEDICAL (Bucuresti).

2. Persoanele care se inscriu pana in data de                                       beneficiaza de o tombola speciala, care consta in castigarea unuia din cele 5 vouchere care reprezinta un consult stomatologic + detartraj si periaj professional gratuit la Clinica SIKA MEDICAL (Bucuresti).

3. Persoanele care se inscriu pana in data de                                           si care aleg si optiunea „afacerea mea in 60 secunde” vor primi un loc gratuit la WorkShop-ul Atelierul de Vise.

4.Toti participantii vor beneficia de un voucher cu tarife preferentiale de cazare pentru o perioada limitata de timp din partea Hotelului Siqua ****.

Daca nu participati la acest eveniment veti pierde:

– Un exercitiu minunat oferit de invitata noastra speciala Ramona Lacatus – ocazia de a cunoaste oameni speciali cu ajutorul carora va puteti crea structuri de sprijin pentru afacerea dumneavoastra – posibilitatea de a achizitiona  pachetele The Brain Walk® pentru liderii in corporatii si antreprenori si The Brain Walk® pentru familii, tineri si copii cu o reducere de 10% fata de pretul initial

Pentru inscriere: – depuneti suma aferenta optiunii/optiunilor dorite in contul:

RO47 BTRL 0640 1202 A918 44XX

deschis la Banca Transilvania pe numele SC MAGIC CLEANER & OZON SRL cu mentiunea “eveniment AFACERILE SUNT OAMENII ”

– trimiteti dovada platii impreuna cu datele dvs de facturare la adresa de mail adina.radu@ozonmagic.com

deoarece numarul de locuri este limitat, acestea se vor ocupa in ordinea platii.

Va asteptam cu entuziasm si multe surprize frumoase la acest eveniment unic si memorabil!

Va multumesc, Adina Radu 0736.160.880

Ramona Lacatus

ramona

 

Ramona este fondatoarea companiei Wisdom Coaching, scoala de formare in coaching care detine licenta exclusiva pe Romania din partea Coaching and Leadership International (CLI), liderul mondial in formare si certificare in coaching pentru minte, corp si suflet atat pentru Life Coaching cat si Business Coaching. Studenti din intreaga lume urmeaza scoala de Power Coaching® pentru a invata sa devina Executive si Life Coachi. Programul de formare in coaching denumit Power Coaching® with Mind-Kinetics® este acreditat de IIC si aprobat de ICF, prin urmare are un standard de calitate de exceptie. Ramona are peste 4000 de ore de coaching cu clienti si o experienta in acest domeniu de 10 ani. Este un Executive si Life Coach international care lucreaza cu persoane si grupuri din diverse categorii: CEO, Senior Manageri (din domeniul privat sau public), oficiali guvernamentali, terapeuti, contabili, avocati, doctori, asistente, coachi si persoane publice, consultanti, activisti in protectia mediului, persoane sarace si dezavantajate social, cupluri, copii si familii intregi. Liderii din corporatii si oficialii guvernamentali sunt interesati in principal sa lucreze in stimularea angajatilor, comunicare, abilitatea de a influenta pe altii, gandire inovatoare, rezolvarea conflictelor, gandire strategica, echilibru intre viata personala si profesionala, o sanatate mai buna. Tinerii anteprenori sunt interesati in reorganizarea afacerii, punerea bazelor unei afaceri noi, schimbarea si tranzitia in cariera, dezvoltare personala si profesionala, leadership. In plus Ramona lucreaza cu familii intregi si adolescenti in comunicare, relatii, finante, calitatea vietii, crearea unei vieti inspirante. Calificari • Accredited Master Coach din partea Institutului International de Coaching (IIC) • Associate Power Coach din partea Coaching and Leadership International (CLI) • Professional Certificate in Management de la Open University Business School (OUBS) • Practitioner Coach Diploma din partea Noble Manhattan Coaching UK • Coaching Certificate de la Institute of Life Coach Training USA • Train of Trainers Certificate cu Institutul de Training, studii si cercetari • Academia de studii economice, Bucuresti – Facultatea de Relatii Economice InternationaleGenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>