Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

“Efectul Pygmalion” – Atelier Asteptarea Pozitiva

FacebookTwitterGoogle+distribuie

galateea“Odata demult pe o insula indepartata traia un rege numit Pygmalion. Idealist convins regele nostru, desi bogat si inteligent, nu reusea sa isi gaseasca o sotie care sa fie pe masura lui. Din durere si dezamagire, intr-una din zile s-a apucat si a sculptat o femeie. Sculptura a iesit perfecta, de o frumusete rara. Atunci regele s-a indragostit de ea. El a numit-o Galateea. Vazand pasiunea si nebunia dragostei lui, zeita Afrodita insufla viata statuii  si o transforma in cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Astfel regele Pygmalion impreuna cu sotia sa Galateea traiesc fericiti pana la adanci batraneti.”

“Efectul Pygmalion” este o poveste veche care se implineste in viata fiecaruia dintre noi prin Asteptarea Pozitiva. De fapt, efectul Pygmalion este o arta.

Te invit sa descoperim impreuna aceasta arta – arta de a vedea ce este mai bun in oameni. Principiul pe care functioneaza este ca oamenii vor tinde sa se comporte  in raport cu tine asa cum ii vezi tu.

click aici pentru plata online

De cele mai multe ori avem tendinta sa privim oamenii printr-un filtru. Acest filtru este format din credintele noastre, principiile noastre si experienta noastra. Daca asteptarile noastre de la un om sunt mici si negative este foarte posibil sa obtinem exact ceea ce asteptam. Ceea ce facem zi de zi este sa punem etichete pentru tot ce ne inconjoara. Cand punem o eticheta omul, sau grupul de oameni, simte acest lucru si tinde sa se comporte, in raport cu noi, conform “profetiei” (etichetei deja stabilite). Asteptandu-te ca oamenii sa se comporte intr-un anumit fel, ceva din atitudinea ta fata de ei se va schimba, ei vor simti asta si se vor comporta conform asteptarilor tale.

Profesorul Rosenthal a dovedit acest fapt printr-un experiment celebru: el a format o clasa de copii obisnuiti si a comunicat celorlalti profesori ca vor preda la o clasa de copii exceptionali. Rezultatul obtinut a fost uimitor! Profesorii s-au comportat cu acei copii ca si cu niste copii geniali iar rezultatele lor au fost pe masura asteptarilor: si anume ale unor copii geniali. Profesorii punandu-le eticheta de copii geniali au determinat in copii un comportament de invatare peste medie.

click aici pentru plata online

Acest principiu il aplicam de cele mai multe ori in mod inconstient in viata personala. De multe ori dam nastere unor asteptari (profetii autoimplinite) si “ne demonstram” cata dreptate am avut …

Te invit sa descoperim impreuna cum poti accesa repozitionarea si etichetarea pozitiva astfel incat sa generezi  in oameni comportamentul pozitiv pe care il astepti.

Unde?

Pentru Bucuresti Hotel Siqua ****    http://www.hotelsiqua.ro/

Pentru alte localitati iti voi transmite ulterior informatiile necesare.

Cand?

Data va fi comunicata in momentul formarii grupelor de lucru. (numarul optim de participanti pentru o grupa este de 10 persoane)

Biletul de acces costa 178 de lei ( pentru doua sedinte ) :

click aici pentru plata online

Daca nu te inscrii pana in data de 15 Martie vei pierde accesul la o treia sedinta gratuita!

click aici pentru plata online

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:

0736.160.880

Adina Radu

 

 

 

 


GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>