Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

Eveniment Ascultare Activa

FacebookTwitterGoogle+distribuie

omulet plecaciuneAtelier de Ascultare Activa:

Coroana Regelui… Este coroana mea?

<<Un întelept obişnuia să stea zilnic la intrarea într-o cetate din Orientul Mijlociu. Într-o zi, un călător se apropie de el şi îi spuse: – Nu am mai fost niciodată pe aici. Cum sunt locuitorii acestei cetăti? Înteleptul îi răspunse printr-o întrebare: – Cum erau locuitorii cetătii de unde vii? – Egoişti şi răi. De aceea, mă bucur că am putut pleca de acolo.

– Aşa sunt şi locuitorii acestei cetăti, a răspuns înteleptul.

Putin după aceea, un alt călător se apropie de el şi i se adresă:

– Abia am sosit în acest oraş. Cum sunt oamenii de aici?

Înteleptul răspunse cu aceeaşi întrebare

– Cum erau locuitorii cetătii de unde vii?

– Erau buni şi cinstiti. Am avut multi prieteni acolo şi i-am părăsit cu greu.

– Aşa sunt şi locuitorii acestei cetăti, a răspuns înteleptul.

Un negutător care stătea de ceva timp în preajmă şi care auzise aceste discutii, se îndreptă către întelept şi îi spuse cu reproş, imediat după ce şi al doilea drumet plecă:

– Cum poti să dai două răspunsuri cu totul diferite la una şi aceeaşi întrebare pe care ti-au adresat-o aceşti doi oameni?

– Fiule, fiecare poartă lumea sa în propria-i inimă. Acela care nu a găsit nimic bun în trecut, nu va găsi nici aici nimic bun. Dimpotrivă, acela care a avut şi în alt oraş prieteni, va găsi şi aici tovarăşi credincioşi şi de încredere. Pentru că, vezi tu, oamenii pe care îi atragem în jurul nostru sunt cei care ni se aseamănă.>>

Construieste-mi coroana…

Este timpul sa ne jucam! In cadrul acestui work-shop vom calatori prin magia Jocului, spre lumea in care copilul din tine stie sa asculte, sa creeze si sa traiasca bucuria vietii.

Vei fi surprins sa descoperi lumea magica ce te insoteste in drumul vietii tale, o lume nevazuta si nestiuta inca. Inainte de a pasi in aceasta lume magica, te invit sa lasi deoparte filtrele, judecatile si gandurile  despre cum TREBUIE sa fie, sa se manifeste, sa se comporte persoanele din viata ta, despre cum crezi ca vor ceilalti sa fi.

De-a lungul calatoriei pe taramul magic vei observa copilul din tine care iti va aminti ce inseamna jocul, creatia, imaginatia, posibilitatea fara judecati, bariere, etichete. Vei descoperi magia de A FI.

 

Vino si experimenteza:

–          Ce inseamna pentru tine sa fii un bun ascultator?

–          Ce inseamna sa iti traiesti viata cu gratie si maiestrie?

–          Ce/cine anume iti conduce pasii?

–          Care sunt “filtrele”din viata ta?

–          Ce inseamna sa-i asculti pe ceilalti, ce inseamna sa te asculti pe tine?

–          Cum este sa fii din nou copilul pentru care totul este posibil?

 

Unde?

Pentru Bucuresti Hotel Siqua ****    http://www.hotelsiqua.ro/

Pentru alte localitati iti voi transmite ulterior informatiile necesare.

Cand?

Data va fi comunicata in momentul formarii grupelor de lucru. (numarul optim de participanti pentru o grupa este de 10 persoane)

Biletul de calatorie costa 50 de lei/persoana.

Pentru a-ţi rezerva biletul de călătorie si Pentru inscriere: –click aici pentru plata online ;

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul:

0736.160.880

Adina Radu


 


GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>