Povestioară cu tâlc

O minunata povestioară cu tâlc Se spune că erau trei prieteni care își doreau să urce un munte pentru că în vârful lui trăia un bătrân plin de înțelepciune pe care își More »

Povestea celui mai mare idiot

Povestea celui mai mare idiot Auzit-ai povestea celui mai mare idiot de pe pământ? Se spune că trăia odată într-un oraş, un om mare idiot. Indiferent ce făcea, indiferent ce spunea – oamenii râdeau More »

Ce vor cu adevarat femeile ?!?

            ” Ce vor cu adevarat femeile ?!? ”   A fost odata un rege tanar, care fu prins odata intr-o lupta cu armatele imparatiei vecine. Monarhul imparatiei vecine ar fi putut sa-l omoare imediat, More »

Floarea rosie

   Floarea rosie Într-o zi un băiețel s-a dus la școală. Băiețelul era mic, iar școala era mare. Dar când băiețelul a văzut că intrarea în clasa lui se făcea printr-o ușă More »

Intrebari si raspunsuri

Într-o zi, Platon l-a întrebat pe Socrate ce este dragostea. Socrate i-a răspuns: – Du-te pe câmpul din apropiere şi adu-mi cel mai frumos spic de grâu pe care îl vei găsi, More »

 

Acasa

FacebookTwitterGoogle+distribuie

semnul intrebarii“Micuta de trei anisori, tocmai se imbracase si era gata sa iasa pe usa cand a fost oprita de tatal ei. “Stai un pic”, ii spuse el, “Ai gresit picioarele cand ti-ai pus pantofii”. Micuta isi privi nedumerita picioarele, se uita lung la tatal ei si exclama: “Dar, tati, acestea sunt singurele picioare pe care le am!”….”

ACEASTA VIATA E SINGURA pe care o avem si acum este momentul sa profitam din plin de ea.

                                                                                                                           Ce ma fac…. cand ma fac mare???

Nu cred sa existe copil care sa nu fi raspuns la aceasta intrebare…
Fiecare copil are un vis al lui despre ce se va intampla cand va fi mare. Uneori acest vis se implineste alteori se schimba, uneori nu ne mai amintim de el, alteori zambim cand ne gandim la el.

Daca am sta un moment si am analiza ce ne-am dorit candva si ce am realizat, am constata ca in primul rand acel „cand ma fac mare … ma fac……” are o simplitate pe care doar mintea de copil o poate genera.

De multe ori acumulam lucruri din ce in ce mai complicate care genereaza o incarcatura pe care o purtam cu noi toata viata…

Uneori fara sa vrem generam frica. Frica de esec, frica de succes, frica de a gandi simplu, frica de a gandi complicat si… oftam in sinea noastra intrebandu-ne: ce ma fac eu oare daca se intampla asa, sau daca nu se intampla asa?……

Alteori suntem plini de entuziasm si impartasim celorlalti visul nostru: cand ma fac mare… ma fac….. si reusim sa-i inrolam si pe ei in vis (sau nu?)…..

Tu ce te faci cand te faci mare?

Eu pot raspunde simplu: acum daruiesc miracolul unui zambet…

Daruieste-l si tu…

Cu mult drag,
Adina

GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUITEnterClick.ro - Generator trafic web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>